Elkezdődtek a nagy, akár 75%-os kedvezmények! 

info@xhaztartas.hu

A VISSZAKÜLDÉS INGYENES 30 napon belül

Garanciális minőségi szolgáltatások

Megbízhatóság, minőséges termékek és gyors szállítás az xhaztartas.hu internetes üzletünknél. A regisztrált vásárolóinknak rendszeresen kellemessé tesszük vásárlását kedvezményes kuponokkal. Minden vásárlónknak naponta lehetővé tesszük, hogy szerezzenek további kedvezményeket a Boldog órákon belül. Biztosan örömet okoz az ajándékoknak is minden rendelésnél.

Hogy elbírjuka magas színvonalú szolgáltatásainkat, maximális figyelmességet szentelünk vásárlóinknak. Az ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy megfeleljenek az Ön elvásárainak és válaszolni az Önök kérdésére. Ha csak segítségre van szüksége a szállítással, fizetéssel kapcsolatban, vagy ha segítséget kér az ajándékválasztással kapcsolatban, mi itt vagyunk Önnek!

A VISSZAKÜLDÉS INGYENES 30 napon belül

Az xhaztartas.hu az egyetlen olyan internetes üzlet a piacon, ahol hosszú időn belül küldheti vissza a csomagját. A fogyasztónak joga van elállni a vásárlási szerződéstől 14 napon belül a csomag átvételétől az érvényes § 53 jogszabályok szerint.Az xhaztartas.hu oldalon megvett terméket visszaküldheti 30 napon belül az áru átvételétől. Feltétel a kicsomagolatlan, használatlan, és teljes termék, amelyet szükséges elküldeni futárszolgálattal a megadott időn belül a központi raktárunkba.
sticky01

PANASZTÉTEL GOND NÉLKÜL

Panasztétel gond nélkül, csak írjon nekünk

További információ
sticky02

30 napon belül a pénzt VISSZAFIZETJÜK

Elégedettségi garancia!

További információ
Webhelyünknek cookie-ra van szüksége a megfelelő működéshez és Ön beleegyezik abba, hogy továbbra is használja őket. További információt itt talál a beállításáról.